Sos dulce-acrisor cu zahar brun

Printeaza

Amestecă într-o cratiţă 450 ml oţet de vin alb, 175 g de zahăr brun, 2 linguri de ketchup şi 2 linguri sos de soia. Adu totul încet la punctul de fierbere, între timp, amestecă 75 g de amidon cu 100 ml de apă, până formează o pastă.

Adaug-o peste sosul format şi mai lasă 2 minute pe foc, până se îngroaşă. Laasă totul să se răcească şi transferă în borcane sterilizate. Păstrează-l la frigicider timp de 1 săptămână sau în recipiente speciale în congelator, timp de 2 luni.

Sosuri_4

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.