Sos de visine cu frisca

Printeaza

Sos de visine cu frisca din: visine, apa, zahar pudra, coaja de lamaie, suc de lamaie, gelatina, scortisoara, frisca.

Ingrediente:Sos_de_visine_cu_frisca

  • 1,5 kg visine congelate
  • 300 ml apa
  • 230 g zahar pudra
  • coaja rasa a unei lamai
  • sucul unei lamai
  • 3 foi gelatina
  • un baton scortisoara

pentru servit:

  • frisca

 

Mod de preparare:

Intr-o cratiţă se pun vişinele congelate, sucul şi coaja de lămâie, batonul de scorţişoară, zahărul şi 300 ml apă. Se lasă pe foc 30 de minute, timp în care se înmoaie gelatina în apă rece.In ultimele 5 minute de fiert vişinele, se pune gelatina, se amestecă şi se trage de pe foc.

Se scoate imediat batonul de scorţişoară. Se pune sosul de vişine răcit în pahare alternativ cu frişcă şi se aduc la masă.

Sos de visine cu frisca

Sos_de_visine_cu_frisca

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.