Sos de usturoi si cartofi

Printeaza

Sos de usturoi si cartofi

Ingrediente:Sos de usturoi si cartofi

  • 1 cartof fiert în coajă
  • 2 gălbe­nuşuri
  • 5 căţei usturoi
  • 300 ml ulei de măsline
  • 1/2 lingură zeamă de lămaie
  • sare
  • piper
  • condimente

 

Mod de preparare:

Zdrobeşti usturoiul, apoi cartoful cald (fără coajă), adaugi gălbenuşurile, zeama de lămâie, sare, piper, iar la urmă torni uleiul câte puţin, ca la maioneză.

Acest sos îl serveşti lângă fripturi, carne rasol, viţel sau pasăre.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.