Sos de usturoi cu cimbru si chimion

Printeaza

O reteta de sos de usturoi cu cimbru si chimion din: usturoi, ceapa, cimbru, chimion, nucsoara si zeama de lamaie.

Ingrediente:Sos de usturoi cu cimbru si chimion

  • 2 căpăţâni usturoi
  • 1 ceapă mare
  • 2 fire cimbru,
  • chimion
  • 1/2 nucşoară rasă
  • zeama de la 2 lămâi mari

Mod de preparare:

Toate ingredientele se zdrobesc într-un mojar din porţelan sau din lemn şi se amestecă cu zeama de lămâie. Este un sos în care se lasă la macerat friptura pentru a doua zi şi cu care se stropeşte din nou înainte de a fi preparată.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.