Sos de tarhon II

Printeaza

Sos de tarhon II

Ingrediente:Sos de tarhon

  • 1 lingură tarhon conserva in oţet
  • 2 ceşti oţet de tarhon
  • 1/2 ceapă
  • 1 lingură făină
  • piper după gust
  • zeamă de carne (concentrată)
  • 1 lingură pel­tea de coacăze
  • 1 lingură smîntînă
  • 1 lingură unt proaspăt
  • sare după gust

 

Mod de preparare:

Stoarcem bine tarhonul şi punem într-o cratiţă oţetul de tarhon. Adăugăm ceapa tăiată mărunt, sare, piper, zeama de carne, pelteaua, smîntînă şi făină.

Fre­căm totul foarte bine. Dăm cratiţa la un foc foarte iute.

Punem untul şi tarhonul tăiat mărunt. Servim foarte fierbinte.

Acest sos se serveşte la orice carne de vînat.

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.