Sos de smantana cu svaiter

Printeaza

Sos de smantana cu svaiter din: unt, faina, lapte, smantana, svaiter, sare.

Ingrediente:Sos de smantana cu svaiter

  • 50 g unt
  • 70 g făină
  • 500 ml lapte
  • 3 gălbenuşuri
  • 100 g smântână
  • 50 g şvaiţer (sau caşcaval) ras
  • sare

 

Mod de preparare:

Se prepară un sos alb din unt, faină şi lapte, se ia de pe foc şi se încorporează smântână şi gălbenuşurile, bătând bine până se răcoreşte sosul pentru a nu se coagula gălbenuşurile sau tăia smântână.

Se adaugă brânza rasă şi se întrebuinţează la sufleuri şi budinci.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.