Sos de rosii pentru iarna

Printeaza

Sos de rosii pentru iarna din: rosii, ceapa, usturoi, patrunjel, sare, piper.

Ingrediente:Sos_de_rosii_pentru_iarna

  • un kg rosii bine coapte
  • 2 cepe
  • 2 catei de usturoi
  • 8 fire de patrunjel
  • sare
  • piper

 

 

Mod de preparare:

Se spală şi se taie roşiile şi apoi se pun la foc cu ceapa tăiată mărunt, usturoiul şi pătrunjelul.

Se lasă să ajungă la punctul de fierbere, se micşorează focul şi se lasă să fiarbă 20 de minute.

Apoi, se mixează, se adaugă sare şi piper şi se pune din nou pe foc pentru 10 minute.

Se toarnă uşor în sticle, se pun capacele şi se întorc cu gura în jos să se răcească aşa.

Sos de rosii pentru iarna

Sos_de_rosii_pentru_iarna

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.