Sos de roşii cu busuioc

Printeaza

Sos de roşii cu busuioc din: pasta de tomate, praf de usturoi, busuioc, concetrat de rosii, iaurt, plante aromatice de provence, busuioc, sare, piper.

Ingrediente:Sos_de_rosii_cu_busuioc

  • 400 g de pastă de tomate
  • 3 linguriţe de praf de usturoi
  • 2 linguri de busuioc uscat
  • 1 lingură concentrat de roşii
  • 1 iaurt cu 0% grăsime
  • 2 vârfuri de cuţit de plante aromatice de Provence
  • câteva frunze de busuioc proaspete (pentru decor)
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Intr-o oratiţă, turnaţi conţinutul unei conserve cu pastă de tomate. Adăugaţi praful de usturoi, busuiocul uscat, concentratul de roşii, iaurtul cu 0% grăsime şi plantele aromatice de Provence. Puneţi sare şi piper.

Incălziţi la bain-marie timp de 15 minute, ameste­când tot timpul. Adăugaţi condimente dacă este necesar, decoraţi cu frunze de busuioc şi serviţi.

Acest sos de roşii cu busuioc fără grăsimi poate fi folosit la spaghete sau orez, în cadrul unei mese glucido-proleice.

Sos de roşii cu busuioc

Sos_de_rosii_cu_busuioc

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.