Sos de pui cu smantana

Printeaza

O reteta gustoasa de sos de pui cu smantana din: carne de pui, smantana, unt, faina, sare si foaie de dafin.

Ingrediente: Sos de pui cu smantana

  • 1 kg de pulpe
  • 500 g smântână
  • 150 g unt
  • 2 linguri făină
  • sare după gust
  • 1 foaie dafin

 

 

Mod de preparare:

Speli car­nea, o pui la fiert, bucăţile să fie nici mari, nici mici, potrivite. Laşi să fiarbă cam 20-30 minute. După ce carnea a fiert, adaugi smântână şi laşi la foc mic.

După 5-7 minute pui untul topit şi amesteci încet, la foc mic. Peste 5 minute subţiezi cele două linguri de făină în puţină apă şi torni în cratiţă. Laşi puţin să fiarbă, adaugi sare şi piper după gust.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.