Sos de otet

Printeaza

Sos de otet

Ingrediente:Sos de otet

  • 250 ml oţet
  • 750 ml apă
  • 1 lingură miere sau zahăr
  • 1 rămurică cimbru
  • 1 linguriţă piper boabe
  • 1 linguriţă coriandru
  • 1 lin­gură tarhon tocat
  • 1-2 foi dafin
  • 4 căţei de usturoi zdrobiţi

 

 

Mod de preparare:

Fierbi ingredientele timp de 5 minute, le răceşti, le strecori şi pui sosul în sticlă, la frigider.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.