Sos de mustar pentru fripturi sau carne rasol

Printeaza

Sos de mustar pentru fripturi sau carne rasol din: mustar, faina, zahar, otet, smantana, unt, sare.

Ingrediente:Sos de mustar pentru fripturi sau carne rasol

  • muştar 400 g
  • făină 100 g
  • zahăr 50 g
  • oţet 50 ml
  • smântână 300 g
  • unt 100 g
  • sare după gust

 

Mod de preparare:

Untul se pune la foc, iar după ce s-a topit, se adaugsă făina şi se căleşte, fără a se rumeni. Se stinge cu smântână, oţet şi puţină apă. Se adaugă muştarul, zahărul şi sarea, lăsând să fiarbă la foc moale cam 20 minute.

Sosul cald se serveşte la rasol.

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.