Sos de marmelada

Printeaza

Sos de marmelada din: marmelada, faina, margarina, vin, sare.

Ingrediente:Sos de marmelada

  • 1 lingură cu vârf marmeladă de măceşe
  • o linguriţă rasă făină
  • o linguriţă margarină
  • o lingură vin
  • sare
  • 250 ml supă de zarzavat

 

Mod de preparare:

Marmelada se freacă bine cu faina şi se subţiază adăugându-se supă de zarzavat şi vin. Se lasă să dea un clocot şi se adaugă margarina.

Se potriveşte gustul de sare, zeamă de lămâie şi puţin zahăr. Se poate servi cu diferite budinci de zarzavat.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.