Sos de maioneza

Printeaza

Sos de maioneza din: galbenus, ulei, zeama de lamaie, sare.

Ingrediente:Sos de maioneza

  • 1/2 gălbenuş
  • 30 ml ulei (2 linguri)
  • 1 linguriţă zeamâ de lâmaie
  • sare

 

 

 

Mod de preparare:

Se freacă gălbenuşul cu puţină sare, apoi se adaugă uleiul în picături, amestecand continuu pană se îngroaşă.

Se subţiază apoi cu zeama de lămaie şi puţină apă rece, cu care se mai bate ca să de­vină spumoasă.

 

 

1 comentariu

  1. Foarte bun!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.