Sos de maioneza pentru glasat

Printeaza

Sos de maioneza pentru glasat

Ingrediente:Sos de maioneza pentru glasat

  • 300 g maioneză
  • 250 g aspic

 

Mod de preaprare:

La maioneză se adaugă aspicul lichid, rece. Imediat după ce au fost amestecate, se trece la glasarea prepara­telor.

Dacă în cîteva minute sosul s-a întărit şi nu se mai poate continua glasarea, se încălzeşte din nou amestecul, apoi se continuă operaţia.

Acest sos se întrebuinţează la glasarea peştelui, medaliioanelor de peşte, ouălor şi salatelor.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.