Sos de hrean

Printeaza

Sos de hrean

Sos de hrean

Ingrediente:

  • 200 g smantana (grasa)
  • zeama de la o lamaie
  • 4 linguri hrean razuit
  • miere lichida dupa gust
  • sare de mare
  • piper alb macinat
  • 2 lingurite patrunjel taiat marunt
  • 1 fir de patrunjel pentru ornat

 

Mod de preparare:

Smantana se amesteca cu zeama de lama­ie intr-un castron sj se bate cu telul pana sa face spumoasa. Se adauga hreanul si se adauga mierea dand mixturii gustul potrivit.

Sosul se condimenteaza puternic cu sarea de mare si cu piper, iar la sfarsjt se incorporeaza patrunjelul. Se orneaza cu un fir de patrunjel.

Sos de hrean

Sos de hrean4.jpg Sos de hrean1.jpg Sos de hrean2.jpg Sos de hrean3.jpg Sos de hrean.jpg

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.