Sos de hrean pentru fripturi la gratar

Printeaza

Sos de hrean pentru fripturi la gratar din: franzela, radacina de hrean, lapte, otet, sare, ulei.

Ingrediente:Sos de hrean pentru fripturi la gratar

  • 2 felii mari de franzela
  • 2 radacini de hrean
  • 1 pahar cu lapte fiert
  • 1 lamaie sau 2 linguri cu otet
  • sare
  • 2 linguri cu ulei sau 1 cana cu smantana sau iaurt

 

Mod de preparare:

Curatati painea de coaja, puneti-o in castron adanc si turnati deasupra laptele clocotit. Lasati sa se raceasca, apoi faramati cu furculita ca sa obtineti o pasta omogena.

Frecati pasta de paine cu ulei si zeama de lamaie sau otet, sarati putin, adaugati smantana sau iaurt ca sa obtineti un sos consistent.

Amestecaţi cu hreanul dat pe razatoarea mica, omogenizati, serviti cu friptura la gratar.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.