Sos de coacaze rosii

Printeaza

Sos de coacaze rosii din: coacaze, apa, zahar, faina, sare.

Ingrediente:Sos de coacaze rosii

  • 150 g coacăze roşii
  • 1 pahar apâ
  • 1 lingură zahăr
  • 1/2 linguriţă făină
  • sare

 

 

 

Mod de preparare:

Se curăţă coacăzele, se spală şi se fierb în apă cu zahăr, pană se înmoaie. Se adaugă făina des­făcută în puţină apă rece.

Se potriveşte de sare şi, cand sunt fierte, se drege sosul cu smîntînă.

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.