Sos de ciuperci (varianta)

Printeaza

Sos de ciuperci

Ingrediente:Sos de ciuperci

  • 250 g ciuperci
  • 50 g unt
  • 50 g făină
  • 2 cepe
  • o ceaşcă smîntînă
  • sare

 

Mod de preparare:

Punem într-o cratiţă jumătate din unt şi prăjim ciupercile proaspete curăţate, spălate şi tăiate, lăsîndu-le să fiarbă pu­ţin. In altă cratiţă prăjim ceapa.

Stingem ceapa cu zeama în. care au fiert ciuper­cile, apoi punem ciupercile fierte şi sare.

Adăugăm smîntînă amestecată cu făină, lăsînd totul să fiarbă bine. Acest sos se serveşte cu pilaf sau la volovan.

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.