Sos de ciuperci cu marar

Printeaza

Sos de ciuperci cu marar

Ingrediente:Sos de ciuperci cu marar

  • 300 g ciuperci
  • 1 ceapă
  • 1/2 lingură făină
  • 80 g unt
  • 1/2 pahar vin
  • 1/4 1 supă
  • 1 lingură bulion pastă
  • 1 legătură mărar
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Ciupercile se spală bine şi se taie julien scurt. Se sotează în unt cu ceapa tocată, se adaugă făina, apoi supa, vinul şi bulionul.

Se termină cu restul de unt, sare, piper şi mărarul tocat.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.