Sos de cirese cu branza de vaci

Printeaza

Sos de cirese cu branza de vaci din: cirese, branza de vaci, frisca, zahar, zahar vanilat, supa cu zahar, portocala, vanilie.

Ingrediente:Sos de cirese cu branza de vaci

  • 500 g cirese
  • 400 g branza grasa de vaci
  • 100 ml frisca lichida
  • 150 g zahar tos
  • 2 plicuri de zahar vanilat + 1lingura de supa cu zahar
  • 1/2 portocala
  • 1 baton de vanilie

 

Mod de preparare:  

Puneti ciresele fara samburi intr-o cratita impreuna cu zaharul, sucul stors al jumatatii de portocala si batonul de vanilie taiat in doua pe lung si apoi fiecare parte in jumatate.

Lasati sa fiarba totul pe foc mic, 30 de minute. Bateti frisca (sa fie rece) si adaugati zaharul.

Incorporati-o in branza de vaci, bine frecata inainte.

Impartiti-o in patru cupe sau castronase si turnati deasupra fiertura de cirese calduta lingura de supa .

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.