Sos de ciocolata

Printeaza

Sos de ciocolata

Ingrediente:Sos de ciocolata

  • 1/4 l lapte
  • 80-100 g zahăr
  • 1 ou
  • 3 gălbenuşuri
  • 80 g ciocolată menaj sau 1/2 lingură cacao
  • vanilie

 

Mod de preparare:

Laptele, zahărul, vanilia şi ciocolata rasă, se pun la fiert.

Cînd laptele clocoteşte, se pune cîte puţin peste ouăle amestecate bine cu telul, apoi se pune un capac.

Se serveşte cald sau rece.

 

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Mananci la sos din asta de ciocolata de spargi. Iese ft bun. Am folosit ciocolata de menaj de la Nestle

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.