Sos de ceapa cu vin

Printeaza

Sos de ceapa cu vin din: ceapa, faina, ulei, apa, vin, zahar, sare, piper.

Ingrediente:Sos de ceapa cu vin

  • 3-4 cepe
  • 1 lingură de făină
  • 3-4 linguri ulei
  • 1 ceaşcă de apă
  • 1/2 pahar de vin
  • zahăr
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Ceapa se curăţă, se taie mărunt şi se căleşte în ulei încins. Făina se amestecă cu puţină apă căl­duţă, apoi se freacă cu zahăr, sare şi cu restul de apă.

Se adaugă peste ceapă şi se fierb 15-20 mi­nute. Spre final se adaugă vinul şi piperul.

 

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Ion Avranceanu

    Imi place sosul asta

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.