Sos de cacao

Printeaza

Sos de cacao din: cacao, zahar, vanilie, margarina.

Ingrediente:Sos de cacao

  • 2 pachet de cacao (200 gr)
  • 200 g de zahăr
  • vanilie
  • 200 g margarină

Mod de preparare:

Se face un sirop din: cacao, zahăr şi o cariă cu apă, care se pune la fiert.

Când s-a format un sos gros ca smântână, se ia de pe foc, se adaugă margarina, mestecându-se încontinuu, ca să se topească.

La sfârşit se adaugă vanilia. Se pot adăuga diverse esenţe.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.