Sos de ardei iute cu usturoi

Printeaza

Sos de ardei iute cu usturoi din: ardei, usturoi, zahar, sare, otet.

Ingrediente:sos_de_ardei_iute_cu_usturoi

  • 1/2 kg ardei iuţi roşii
  • 2 ardei graşi roşii
  • 4 căţei usturoi
  • o lingură zahăr
  • o linguriţă sare
  • 125 ml oţet alb

 

Mod de preparare:

Ardeii fără codiţe şi tăiaţi, usturoiul şi zahărul se mixează. Pasta obţinută se pune la fiert cu oţetul şi sarea. Se lasă aproximativ 10 minute din momentul în care clocoteşte.

Se pune sosul în borcane care se păstrează la frigidei

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.