Sos cu ton

Printeaza

Sos cu ton din: ton, lamaie, rosii, arpagic, ulei, patrunjel, sare, piper.

Ingrediente:

  • 1 conservă de ton
  • 1 linguriţă cu coajă de lămâie
  • 3 roşii decojite
  • 50 g arpagic
  • 2 linguri cu ulei de măsline
  • pătrunjel verde
  • sare si piper

 

Mod de preparare:

Scurge foarte bine tonul din conservă şi amestecă-l într-un castron cu coaja de lămâie. Căleşte arpagicul curăţat şi tăiat mărunt, în ulei încins.

Adaugă roşiile tocate cubuleţe şi pătrunjelul mărunţit şi mai lasă pe foc 5 minute. Pune tonul amestecat cu coaja de lămâie.

Sărează şi piperează după gust.

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.