Sos cu roşii, cocos, castravete si lamaie verde

Printeaza

Sos cu roşii, cocos, castravete si lamaie verde din: roşii cherry, nucă de cocos proaspătă, busuioc sau coriandru, castravete, ulei de măsline, sare, piper negru, suc de lamaie verde, ardei rosu iute.

Sos cu roşii, cocos, castravete si lamaie verde

Ingrediente:

  • 16 roşii cherry, tăiate în sferturi sau tocate mare
  • 1/2 nucă de cocos proaspătă, rasă sau tăiată fin
  • 1 mână mică de busuioc sau coriandru, tocat mare
  • 15 cm castravete, curăţat de coajă şi de seminţe şi tocat mare
  • 1 lingură de ulei de măsline
  • sare şi piper negru proaspăt măcinat
  • sucul de la 1 -2 lămâi verzi
  • 1 ardei iute roşu tăiat în felii subţiri (opţional)

Mod de preparare:

Puneţi roşiile, nuca de cocos, busuiocul, castravetele şi ardeiul iute roşu, dacă-l folosiţi, îhtr-un bol şi amestecaţi. Chiar înainte să serviţi, adăugaţi uleiul de măsline, sare, piper şi suc de lămâie verde după gust.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.