Sos cu ciuperci si anghinare

Printeaza

Sos cu ciuperci si anghinare din: sos, ciuperci, unt, anghinare, lamaie, smantana.

Ingrediente:Sos cu ciuperci si anghinare

  • 1/4 l sos suprem
  • 100 g ciuperci
  • 50 g unt
  • 1 anghinară
  • 100 ml sos Worcester
  • zeamă de lămâie
  • 1 lin­gură cu smântână

Mod de preparare:

Tăiaţi julienne ciupercile şi anghinarele. Fierbeţi-le apoi în sosul suprem 5 minute.

Adăugaţi untul, zeama de lămâie şi smântână.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.