Sos Choron cald

Printeaza

Sos Choron cald

Ingrediente:Sos Choron cald

  • 300 g roşii
  • cimbru
  • 2 căţei usturoi
  • 4 linguri sos olandez
  • sare
  • zahăr

 

Mod de preparare:

Roşiile curăţate şi tăiate se fierb cu cimbru şi usturoiul tocat pînă ce a scăzut.

Se dă prin sită fină şi se amestecă cu sosul olandez, zahăr şi sare.

Se serveşte cald.

 

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • sos choron

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.