Sos de branza

Printeaza

O reteta de sos de branza din: ardei gras, ardei iute, usturoi, cascaval, lapte, amidon, sare si piper.

Ingrediente:Sos de branza

  • 1/2 ardei gras rosu
  • 1/2 ardei iute verde
  • 2-3 catei de usturoi
  • 2 cani cascaval ras
  • 2 cani lapte
  • 4-5 linguri amidon alimentar
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Tai ardeiul gras, căţeii de usturoi şi ardeiul iute cubule­ţe mici. Pui într-o cratiţă laptele şi adaugi treptat amidonul ali­mentar, amestecand continuu ca sa nu se faca cocoloase.

Când începe să se îngroaşe, adaugi, pe rând, caşcavalul ras, usturoiul, ardeiul gras şi cel iute. După ce se topeşte caşcavalul, condimentezi cu sare şi piper, după gust. Il poţi servi cald, alături de nachos sau de alt fel de chipsuri.

Sos de branza

Sos de branza

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.