Sos bordelez

Printeaza

Sos bordelez

Ingrediente:Sos bordelez

  • 1 ceapă (arpagic)
  • 1 pahar vin roşu
  • 1/6 l sos sponiol
  • 700 g ciuperci
  • 50 g măduvă
  • puţin tarhon şi pătrunjel

 

Mod de preparare:

Ceapa se toacă mărunt şi se fierbe cu vinul. Cînd a scăzut la un sfert se adaugă ciupercile tocate, sosul spaniol, măduva, puţin piper şi verdeaţă tocată.

Se serveşte fierbinte.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.