Sos amiral

Printeaza

Sos amiral

Ingrediente:Sos amiral

  • 1 cutie crabi sau 20 cozi de raci fierţi
  • 10 midii sau scoici
  • 40 g unt
  • 40 g unt de raci
  • boia
  • 50 g frişcă bătută fără zahăr
  • puţin coniac
  • 1 gălbenuş
  • 1/4 1 sos suprem de peşte
  • sare

 

Mod de preparare:

Midiile se sotează în unt şi cu puţină supă. Crabii sau racii fierţi se taie mărunt şi se mai fierb 10 minute cu sosul de peşte, zeama de midii şi cu boiaua iute.

Se amestecă cu midiile sotate şi se drege cu gălbenuşul, coniacul, untul şi frişca bătută.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.