Sos cu alune caju

Printeaza

Sos cu alune caju

Ingrediente:Sos cu alune caju

  • 150 g alune caju
  • 500 g lapte de soia
  • 100 g miere de albine
  • 100 g alune de pădure măcinate
  • mirodenii (coajă de lămâie)
  • 1 pliculeţ zahăr vanilat

 

Mod de preparare:

Alunele caju şi laptele de soia se dau prin robotul de bucătărie, apoi, într-un vas mai mare decât cel care conţine compoziţia, se pune apă la fiert şi când aceasta a dat în fiert, se introduce în apa clocotită vasul care conţine compoziţia mai sus menţionată.

Sosul se amestecă tot timpul până se îngroaşă, fără ca să dea în fiert. Când este gata, se dă de pe foc, se lasă să se răcorească şi, când încă mai este cald, se omogenizează cu mierea de albine şi alunele de pădure, măcinate. Se serveşte cu salată de fructe.

 

 

Poftă bună!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.