Sos alb cu nucsoara

Printeaza

Sos alb cu nucsoara din: unt, faina, lapte, nucsoara, sare, piper.

Ingrediente:Sos alb cu nucsoara

  • 5 linguri unt proaspăt
  • 8 linguri făină de grâu superioară
  • 3 ceşti lapte rece
  • nucşoară
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Se căleşte, timp de câteva minute, făina in unt şi se stinge cu lapte rece, amestecând tot timpul, spre a nu face cocohoaşe. Se ia cratiţa de pe foc şi se adaugă ouăle, bătute separat înainte.

Se sărează, se piperează şi se adaugă nucşoara, în cantităţi după gust, amestecându-se din nou.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.