Somon cu verdeata

Printeaza

Somon cu verdeata din: somon, lamaie, ceapa verde, usturoi, masline, ardei iute, patrunjel, busuioc, unt, piper alb, sare.

Ingrediente:Somon_cu_verdeata

  • 300 g somon
  • 1 lamaie
  • 2 fire de ceapa verde
  • 2 catei de usturoi
  • 3-4 masline fara samburi
  • 1 ardei iute
  • 1 legatura de patrunjel
  • 3 frunze de busuioc
  • 75 g unt
  • piper alb
  • sare

 

Mod de preparare:

Condimentează bucata de peşte cu sare şi piper şi stropeşte-o cu zeamă de lămâie. Las-o la rece aproxi’mativ 15 minute, ca să se întrepătrundă aromele.

Intre timp, freaca intr-un castron untul la temperatura camerei cu usturoiul zdrobit.

Adauga patrunjelul si busuiocul tocat fin si ceapa verde taiata in rondele. Unge somonul cu pasta astfel obtinuta. Pune deasupra felii de lamaie, rondele de ardei si cateva masline, apoi impacheteaza-l in hartie de copt.

Asaza-l intr-un vas termorezisnte si lasa-l la cuptor 25-30 de minute.

Somon cu verdeata

Somon_cu_verdeata

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.