Somon tartar cu brânză

Printeaza

O reteta de somon tarta cu branza din: file de somon, ceapa, coaj si suc de limette, sare, piper, paine toast, crema de branza cu verdeata, creson si sos de merisoare.

Ingrediente:Somon tartar cu brânză

  • 200 g file de somon
  • 1 ceapa
  • coaja rasa si sucul de la 1/2 limetta
  • 2 linguri ulei
  • sare
  • piper
  • 4 felii paine toast
  • 2 linguri crema de branza cu verdeata
  • 100 g creson
  • 2 linguri sos de merisoare

 

Mod de preparare:

Peştele se taie cuburi foarte mici. Ceapa se curăţă şi se toacă. Se adaugă apoi la peşte, cu coaja şi sucul de limettă şi uleiul; se amestecă. Se sărează şi se piperează.

Cu ajutorul unei forme speciale, se decupează câte o steluţă din fiecare felie de pâine.

Se aşază pe câte o farfurie şi se montează formele din nou în jurul stelelor de pâine; se umplu cu amestec de somon şi se îndepărtează cu grijă forma.

Pe fiecare stea de somon se aşază câte o porţie de brânză de vaci. De jur-împrejur se presară creson şi se ornează cu picături de sos de merişoare.

Somon tartar cu brânză

Somon tartar cu brânză

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.