Somon salbatic cu legume

Printeaza

Somon salbatic cu legume din: somon, ardei, rosii, conopida, morcovi, porumb.

Ingrediente:Somon salbatic cu legume

  • 500 g somon (salbatic) congelat
  • 1 ardei capia
  • 5-6 roşii cherry
  • conopidă
  • 2 morcovi
  • 1 porumb copt
  • sare
  • busuioc
  • ulei

 

Mod de preparare:

Somonul se decongelează în frigider, se scurge apa rezultată, se ţine în 2 linguri ulei măsline, zeama de lămâie, sare şi busuioc pentru 30 de minute, la rece, apoi se frige pe tigaia unsă cu o lingură ulei măsline.

Morcovul şi conopida se fierb 10 şi respectiv 5 minute în apă cu sare. Fâşiile de ardei, roşiile şi porumbul se frig pe grill. Se pune pe farfurie bucata de somon, alături legume şi se asezonează cu busuioc.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.