Somon glazurat cu sos de mustar

Printeaza

Somon glazurat cu sos de mustar din: somon, maioneza, mustar, marar, zahar, suc de lamaie, sare, piper.

Ingrediente:Somon_glazurat_cu_sos_de_mustar

  • 4 fileuri de somon
  • 3 linguri de maioneză
  • 1 lingură de muştar granulat
  • 1 lingură de mărar
  • 1 1/2 linguriţă de zahăr brun
  • 1 linguriţă suc de lămâie
  • 1/2 linguriţă sare
  • 1 vârf linguriţă de piper negru

 

Mod de preparare:

Incălzeşte cuptorul la 200°C. Intr-un vas mic, amestecă echivalentul a 3 linguri de maioneză, 1 lingură de muştar granulat, 1 lingură de mărar tocat, 1 1/2 linguriţă de zahăr brun şi 1 linguriţă de suc de lămâie.

Aşază 4 fileuri de somon crestate pe toată lungimea, a câte 120 g fiecare, pe o tavă de copt din metal, căptuşită cu o folie pentru gătit.

Asezonează cu 1/2 linguriţă de sare şi un vârf linguriţă de piper negru.

Intinde mixul cu maioneză peste fileuri. Lasă la cuptor 12-15 minute.

Somon glazurat cu sos de mustar

Somon_glazurat_cu_sos_de_mustar

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.