Somon cu sparanghel si telina

Printeaza

Somon cu sparanghel si telina din: somon, telina, morcov, ulei, trufe, cuisoare, smantana, lamaie, cimbru, sparanghel.

Ingrediente:Somon cu sparanghel si telina

  • 500 g file de somon proaspăt
  • 500 g ţelină
  • 1 morcov
  • 2 linguri de ulei de trufe
  • 1 lingură de ulei de măsline
  • 2 trufe al ou
  • 3 cuişoare pisate
  • 3 linguri de smântână grasă
  • cimbru
  • sare si piper
  • 1/2 lămâie
  • câteva tije de sparanghel din conservă

 

Mod de preparare:

Carnea de somon se lasă la scurs, învelită cu un prosop de hârtie. Ţelina şi morcovul se toacă mărunt şi se pasează la blendercu oul, smântână, uleiul de trufe şi condimentele.

La final, se adaugă în piure trufele tocate. Se încinge într-o tigaie uleiul de măsline şi se prăjesc fileurile de somon. Se adaugă apoi tijele de sparanghel şi se călesc puţin.

Se condimentează după gust, se presară cimbru şi se servesc fierbinţi, cu piure de ţelină şi lămâie.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.