Somon cu sos de menta si busuioc

Printeaza

Somon cu sos de menta si busuioc din: file de somon, patrunjel, busuioc, menta, macris, capere, ansoa si ulei de masline.

 

Ingrediente:Somon cu sos de menta si busuioc

  • 3 fileuri de somon
  • 15 g patrunjel
  • 15 g busuioc
  • menta
  • 30 g macris
  • 20 g capere
  • 3 anșoa
  • 1 lingura ulei de masline

 

Mod de preparare:

Se incalzește cuptorul la 180 ° C. Tocati marunt toate ingredientele cu exceptia fileurilor de somon.

Se amesteca bine impreuna pana la omogenizare.

Scoateți toate oasele de la fileurile de somon.

Intr-o tava puneti putin ulei de masline, adaugati fileurile, iar deasupra puneti un strat de sos de menta si busuioc.

Dati la cuptor timp de 15 minute.

Apoi scoateți tava din cuptor și lasați sa se odihneasca timp de 5 minute.

Serviti, cu garniture dupa preferinta.

 

 

Pofta buna!


 

poate te intereseaza si:

Reteta zilei: Somon cu sos de smantana

Somon cu sos de smantana din: file de somon, ceapa, mozzarella, smantana, faina, unt, patrunjel, sare, piper. Ingrediente: 200gr file de somon 1 ceapa 2/3 cană de mozzarella rasa 2/3 cană smântână 1 1/2 lingură făină 2 linguri unt 1/2 lingurita patrunjel tocat sare si piper, după gust Mod de preparare: Tăiați somonul cuburi. Tăiați […]

Reteta zilei: Somon cu sos de unt si marar

Somon cu sos de unt si marar din: somon, lamaie, ulei, unt, lapte, faina, marar, condimente, sare, piper. Ingrediente: 4 – 5 fileuri de somon 1 lingura suc de lamaie 2 linguri de ulei de măsline 2 linguri unt 1 cană de lapte 1 lingura faina 1 linguriță de mărar uscat 1/2 linguriță condimente, dupa […]

Somon cu sos teriyaki

Somon cu sos teriyaki

Somon cu sos teriyaki din: somon, sos de soia, otet balsamic, miere, ghimbir, orez, ceapa verde, susan. Ingrediente:  2 fileuri de somon 50 ml sos de soia 1 lingură oţet balsamic 2 linguri miere 1/2 linguriţă ghimbir orez fiert ceapă verde susan Mod de preparare: Speli peştele şi îl ştergi cu şerveţele absorbante. Il pui […]

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.