Somon cu fasole verde

Printeaza

Somon cu fasole verde din: somon, fasole, rosii, cartofi, lamaie, mustar, sare, piper.

Ingrediente:Somon cu fasole verde

  • 500 g cartofi
  • 150 g fasole verde
  • 100 g roşii
  • 300 g somon
  • lamaie
  • mustar
  • capere
  • ceapa
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Fierbe în apă cu sare 500 g cartofi mici, 10 minute, scurge de lichid. Scurge de lichid conserva de 150 g fasole verde, trece rapid sub jet de apă rece şi aşază în bolul cu cartofii.

Adaugă 100 g roşii cireaşă, tăiate în două, 300 g somon afumat, tăiat făşii sau ton din conservă. Amestecă.

Pentru a prepara vinegreta, combină 1/2 lingură muştar cu boabe întregi, 1/2 lingură muştar de Dijon, 1/2 linguriţă miere, zeama şi coaja răzuită de la 1 lămâie, 1 lingură capere, clătite.

Potriveşte gustul de sare şi piper şi adaugă treptat, amestecând, 2 linguri ulei de măsline. Adaugâ o legătură ceapă verde, tocată mărunt.

Stropeşte cu vinegreta şi serveşte imediat.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.