Somon afumat umplut cu branza

Printeaza

09Somon afumat umplut cu branza din: somon afumat, branza, ceapa, marar, lamaie, sare, piper.

Ingrediente:Somon afumat umplut cu branza

  • 3 fileuri de somon afumat
  • 150 g brânză de vaci
  • 1 ceapă
  • 1 legătură de mărar
  • sare
  • piper
  • zeama de la o lămâie

 

Mod de preparare:

Freacă brânza de vaci cu ceapa şi mărarul tocate. Condimentează amestecul cu sare şi piper. Imparte amestecul de brânză în trei părţi egale şi pune fiecare porţie pe câte un file de somon. Răsuceşte fiecare file sub formă de săculeţ şi stropeşte cu zeamă de lămâie.

Decorează cu fire de mărar şi aşază-le pe un pat de salată.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.