Soia ardeiată

Printeaza

Soia ardeiată din: soia, morcovi, ardei grasi, telina, cartofi, ciuperci, ceapa, ardei iute, suc de rosii, faina si ulei.

Ingrediente:Soia_ardeiata

  • 200 g soia bucati
  • 2 morcovi
  • 2-3 ardei grasi (rosii si galbeni)
  • 1 telina potrivita
  • 2-3 cartofi
  • 2-3 ciuperci proaspete
  • 2-3 cepe
  • 2-3 ardei iuti
  • 100 ml suc de rosii
  • faina
  • ulei

 

Mod de preparare:

Pune soia la înmuiat în apă fiartă cu un strop de sare timp de o jumătate de oră, scurge apa şi stoarce bucăţile de soia. Tăvăleşte-le prin făină şi prăjeşte-le în ulei încins.

Scoate-le pe un şervet de hârtie pentru a absorbi excesul de grăsime, între timp, taie cartofii, ţelina şi morcovii şi pune la fiert în apă deja clocotită.

Lasă-le la scurs. Separat, căleşte ceapa în ulei, adaugă sucul de roşii, soia şi legumele scurse, ciupercile şi ardeii graşi, iar spre final, ardeii iuţi tocaţi mărunt. Serveşte fierbinte.

Soia ardeiată

Soia_ardeiata

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.