Snitele cu salata calda

Printeaza

Snitele cu salata calda din: cartofi, sare, mustar, ulei de floarea soarelui, otet de mere, capere, ceapa verde, muschi de vitel, faina, ou, pesmet, ulei.

Ingrediente:Snitele_cu_salata_calda

salata:

  • 500 g cartofi
  • sare
  • 2 linguri mustar
  • 4 linguri ulei de floarea soarelui
  • 1 lingura otet de mere
  • 2 linguri capere
  • 2 cepe verzi

snitele:

  • 4 felii de muschi de vitel (a 120 g)
  • 60 g faina
  • 2 oua
  • 120 g pesmet
  • 120 ml ulei

 

Mod de preparare:

Se pregateste salata: se decojesc cartofii, se taie cuburi si se fierb in apa sarata, pana se inmoaie.  Se amestecă într-un bol muştarul cu ulei şi oţet, se sărează şi se piperează. Se scurg cartofii şi se amestecă împreună cu caperele, ceapa tocată şi dressingul de muştar.

Se cresteaza in mai multe locuri marginile snitelelor si se bat cu ciocanelul. Se sareaza si se tavalesc mai intai prin faina. Se scutura surplusul si se tavalesc apoi prin ou batut si in cele din urma prin pesmet.  Se încinge uleiul într-o tigaie şi se prăjesc şniţelele 5 min. pe fiecare parte. Se servesc cu salata de cartofi caldă.

Snitele cu salata calda

Snitele_cu_salata_calda

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.