Snitele de soia cu legume

Printeaza

Snitele de soia cu legume din: snitele de soia, hrisca, fasole mung, supa de legume, turmeric, chimen, ceapa, ghimbir, ardie iute, rosie, oua, pesmet, boia dulce, sare, piper, ulei, struguri, sos de rosii, patrunjel.

Ingrediente:Snitele_de_soia_cu_legume

  • 12 snitele de soia
  • 200 g hrisca
  • 200 g fasole mung
  • 1300 supa de legume
  • 4 g turmeric
  • 4 g chimen
  • doua cepe
  • ghimbir
  • doi ardei iuti
  • o rosie
  • doua oua
  • 100 g pesmet
  • boia dulce
  • sare
  • piper
  • ulei
  • struguri
  • sos de rosii
  • patrunjel

 

Mod de preparare:

Intr-o cratiţă se încing două linguri cu ulei, se pune hrişcă şi se prăjeşte două minute. Se presară sare şi piper, se adaugă 500 ml supă şi se lasă să fiarbă fără să se amestece zece minute. Se adaugă roşia rasă, se scutură cratiţa ca să se amestece bine cu hrişcă şi se mai fierbe zece minute.

Fasolea mung se înmoaie de cu seară, se scurge şi se pune într-un bol. Intr-o cratiţă se încing trei linguri de ulei, se adaugă chimenul, se căleşte două minute, apoi se pun turmericul, ardeiul iute şi se călesc două minute. Se adaugă o linguriţă cu ghimbir ras şi ceapa tocată, se prăjesc cinci minute, se adaugă fasolea şi restul de supă.

Se presară sare, se acoperă cratiţa cu un capac şi se lasă să fiarbă 20-35 de minute. Şniţelele de soia se fierb în apă cu sare, se presează să elimine apa şi se condimentează. Se trec prin ou bătut, apoi prin pesmet amestecat cu o linguriţă cu boia, se prăjesc şi se servesc alături de fasolea mung şi hrişcă.

Se serveste totul ca atare, cu salata de struguri sau cu sos de rosii cu patrunjel.

Snitele de soia cu legume

Snitele_de_soia_cu_legume

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.