Snitele de peste (nisetru)

Printeaza

Snitele de peste (nisetru) din: nisetru, praz, usturoi, rosii, masline, cimbru, ulei, sare, piper, vin, verdeata.

Ingrediente:Snitele de peste (nisetru)

  • 1,5 kg nisetru
  • 2 fire de praz
  • 5 căţei de usturoi
  • 300 g roşii
  • cimbru
  • sare
  • 150 g măsline verzi
  • 150 g ulei
  • 1 pahar vin
  • 20 midii
  • 1 legătură de verdeaţă
  • puţin zahăr
  • piper

 

Mod de preparare:

Din nisetru se taie 12 şniţele, se dă sare, se dau prin făină şi se prăjesc în ulei pe ambele părţi.

Prazul tăiat felii, roşiile curăţate şi tăiate, măslinele fără sîmburi, se sotează.

Şniţelele se aşază într-o cratiţă cu compoziţia de mai sus, se mai adaugă scoicile, vinul, cimbrul, sarea, usturoiul tocat, verdeaţa tocată, ulei, puţin, zahăr şi piper.

Se dau la cuptor 30-35 minute.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.