Snitel vienez

Printeaza

Snitel vienez

Ingrediente:Snitel vienez

  • 1 kg carne vitel
  • grăsime pentru prăjit
  • sare
  • piper
  • 5 felii lămaie

Pentru pane:

  • făină
  • ou
  • pesmet

Mod de preparare:

Tăiem carnea crudă în felii, netezim cu ciocanul de metal, presărăm pe amandouă părţile cu sare şi piper, apoi batem în făină, în ou şi în pesmet.

Prăjim şniţelele pe amandouă părţile în multă grăsime, la început pe foc viu, apoi la foc mai moale.

Cînd şniţelele sunt gata, punem cîte o felie de lămaie curăţată de coajă peste fiecare şi servim cu cartofi prăjiţi.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.