Snitel umplut

Printeaza

Snitel umplut

Snitel umplut

Ingrediente:

  • 600g pulpa de vitel
  • 400g lapte pentru sos
  • 80g faina pentru sos
  • 70g sunca
  • 10g ciuperci uscate
  • 30g parmezan ras
  • sare, piper alb, oregano
  • 3 oua
  • 200g pesmet
  • 100g faina
  • ulei pentru prajit

Preparare:

Untul se topeşte la foc mic într-o crăticioară. Se adaugă făina şi se căleşte foarte puţin, apoi se stinge cu laptele, se amestecă în continuu şi se fierbe 10 minute. La final, se adaugă ciupercile înmuiate în prealabil în apă şi şunca feliuţe. S

e presară parmezanul, se amestecă şi se ia de pe foc. Se condimentează cu sare, piper şi oregano şi se lasă la răcit. Carnea se spală, se curăţă de pieliţe şi se taie în felii subţiri care se bat uşor cu cuţitul de şniţele.

Se condimentează cu sare şi piper şi se prăjesc în ulei încins şi pe o parte şi pe cealaltă. Pe fiecare felie de carne se pune câte o lingură de sos şi se acoperă apoi cu făină, ou şi pesmet.

Se lasă puţin deoparte şi se prăjesc într-o tigaie încinsă cu ulei, până capătă o culoare aurie. Se lasă la scurs pe o hârtie absorbantă şi se servesc imediat cu garnitură de legume salate de crudităţi.

Snitel umplut

Snitel umplut.jpg

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Snitel parizian de porc.

    Ingrediente:

    700 g muschiulet de porc
    3 oua
    200 ml smantana dulce pentru sosuri sau frisca
    300 g faina
    sare
    piper
    1 l ulei

    Mod de preparare:

    Se portioneaza muschiuletul de porc in feli groase de 2-3cm .

    Se condimenteaza, se bate cu ciocanul de snitele pe ambele parti pana dublam marimea feliei de carne si se trec bine prin faina. Le asezam pe o tavita sau o farfurie mai intinsa.

    Intr-un bol se bate bine oul cu sare, si smantana , apoi se pune faina si incorporam bine pana formam un aluat gros.

    Intr-o tigaie punem uleiul la incins. Trecem feliile de carne in aluatul format si le prajim bine pe ambele parti.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.