Snitel cu salvie şi curry

Printeaza

O reteta de snitel cu salvie si curry din: rondele de ananas, sunca, snitele de curcan, sare, piper, curry, unt, salvie si branza gouda.

Ingrediente:Snitel cu salvie şi curry

  • 1 cutie rondele de ananas (234 g)
  • 4 felii şuncă
  • 8 şniţele de curcan (a 80 g)
  • sare
  • piper
  • curry
  • 1 lingură unt topit
  • 1 lingură salvie tocată
  • 100 g brânză gouda

 

Mod de preparare:

Scurgeţi ananasul şi păstrati sucul. Tăiaţi şunca şi ananasul în jumătate. Condimentaff’şniţelul cu sare, piper şi curry. Incingeţi untul într-o tigaie şi prăjiţi şniţelele câte 2 minute pe fiecare parte. După aceea, luaţi-le din tigaie şi aşezaţi-le într-o formă de sufleu.

Incingeţi cuptorul la 250°C. 2 Prăjiţi ananasul în grăsimea rămasă în tigaie şi presăraţi-l apoi cu puţin curry.

Turnaţi sucul de ananas, daţi într-un clocot şi încorporaţi salvia. Daţi brânza pe răzătoarea mare.

Aşezaţi şunca şi ananasul peste şniţelele din formă. Picuraţi suc de ananas peste şniţele, apoi presăraţi brânza.

Daţi totul la cuptor 8-10 minute, iar la final, ornaţi mâncarea cu câteva frunze de salvie. Pregătiţi o salată proaspătă.

Snitel cu salvie şi curry

Snitel cu salvie şi curry

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.