Snitel la cuptor

Printeaza

 

O reteta gustoasa de snitel din: carne de vita, ou, ulei, sare.Snitel la cuptor

Ingrediente:

  • 400 g carne de vită pentru şniţel
  • 1 ou
  • 50 ml ulei
  • 15 g sare

 

Mod de preparare:

Tai carnea astfel încât să obţii 200 g pe fiecare porţie, o baţi şi o presari cu sare. Separi ouăle, baţi albuşurile spumă şi în ele pui gălbenuşurile.

Treci carnea prin ouă şi o aşezi într-o tavă unsă cu ulei. Dai la cuptor nu înainte de a le picura puţin ulei peste ele.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.