Snitel de porc cu ciuperci

Printeaza

Snitel de porc cu ciuperci din: manatarci, ceapa, ciuperci, snitele de porc, sare, piper, faina, unt, vin si smantana.

Ingrediente:Snitel de porc cu ciuperci

  • 10 manatarci
  • 2 cepe mici
  • 400 g ciuperci champignon
  • 8 snitele de porc (a 80g)
  • sare
  • piper
  • 2 linguri faina
  • 2 linguri unt topit
  • 100 ml vin alb
  • 150 g smantana

 

Mod de preparare:

Se înmoaie mânătărcile. Se taie ceapa mărunt. Se pregătesc ciupercile champignon şi se taie felii. Se condimentează şniţelele, se dau prin făină şi se prăjesc 2 minute pe fiecare parte în untul topit, apoi se scot pe o farfurie.

Se prăjesc ciupercile champignon în grăsimea rămasă 3 minute.

Se scurg ciupercile înmuiate şi se toacă mărunt. Impreună cu ceapa se adaugă peste ciupercile champignon şi se mai căleşte 1 minut. Se stinge cu vin. Se adaugă smântână şi se fierb 5 minute la foc mic.

Se lasă şniţelele cca 3 minute în acest sos.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.